Wilt u een tandheugel kopen? Dan bent u bij Machinefabriek Krimpen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Of u nu kleine hoeveelheden of grote hoeveelheden wilt bestellen bij ons, wij staan altijd voor u klaar. Door onze ervaring, expertise en flexibiliteit is bij ons alles mogelijk op het gebied van tandheugels.

Een tandheugel kopen voor diverse toepassingen

De tandheugels die wij leveren zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Echter worden ze vooral gebruikt in stuurinrichtingen van auto’s en in ieder geval op plaatsen waar een draaiende beweging omgezet dient te worden in een lineaire verplaatsen. Zo kunnen ze in een lengterichting bewegen in plaats van in een cirkel zoals gebeurd bij tandwielen. U vindt ze bij ons vanaf moduul 1 tot “daag ons uit”. Wat voor tandheugel gaat u binnenkort kopen?

Wij leveren verschillende uitvoeringen tandheugels

Of u nu tandheugels zoekt met normale of kleine tandbreedte zoekt, wij hebben verschillende maten in huis. Ook kiest u bij ons uit roestvast stalen varianten, die wij rond of vierkant voor u kunnen bestellen. Bent u op zoek naar een rond geslepen uitvoering? Ook dan staan onze vakmannen voor u klaar. Wat voor soort tandheugels wilt u kopen? Onze medewerkers lichten graag de mogelijkheden die overeenkomen met uw wensen verder voor u toe.

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in

Wilt u meer weten over de tandheugels die wij leveren? Of wilt u graag een bestelling plaatsen, eventueel met bijpassende tandwielen? Neem direct contact met ons op via +31 180 599022 voor meer informatie over de mogelijkheden. Voor het aanvragen van een offerte vult u het online contactformulier in. Leveren wij binnenkort tandheugels voor uw bedrijf?