U bestelt bij Machinefabriek Krimpen een tandwielkast van hoge kwaliteit. Wilt u kleine of grote hoeveelheden inkopen? Indien gewenst leveren wij tandwielkasten met keuringscertificaat. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, hebben zeer gedegen kennis van onze producten, zijn flexibel ingesteld en kunnen hierdoor uitstekend inspelen op uw wensen.

Haal een tandwielkast van hoogwaardige kwaliteit bij de fabrikant

Wij zijn dé producent van hoogwaardige machineonderdelen, aandrijfcomponenten en tandwielen. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een snelle leveringstijd en kunt u in korte tijd over gloednieuwe tandwielkasten beschikken. Naast tandwielkasten leveren wij als fabrikant ook de volgende producten:

Van al deze producten beschikken wij over een zeer breed assortiment. Hierin vindt u zeker een product wat voldoet aan uw wensen. Door onze ruime ervaring kunnen wij u ook altijd van deskundig advies voorzien. Zo kunnen we samen tot de beste oplossing komen en leveren wij als fabrikant binnen de kortste keren onder meer tandwielkasten die volledig aan uw wensen voldoen.

Revisie en reparatie van tandwielkasten

Met jarenlange ervaring in het vak leveren wij als fabrikant een tandwielkast van hoogstaande kwaliteit én reviseren en repareren wij deze.  Is er geen tekening meer aanwezig? Geen probleem! Wij kunnen altijd de oorspronkelijke aandrijvingen volledig reconstrueren en herstellen. Onze specialisten kijken graag naar uw tandwielkast en adviseren of het rendabel is om de revisie uit te laten voeren.

Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers

Heeft u vragen over een van tandwielkasten die wij als leverancier leveren? Wilt u graag een bestelling plaatsen? Of heeft u overige vragen? Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten of als u meteen tandwielkasten wilt bestellen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via +31 180 599022. Via dit nummer of via het online contactformulier vraagt u een offerte aan.