Overweegt u om binnenkort nieuwe tandwielen te kopen? Machinefabriek Krimpen levert op korte termijn enkele stuks of kleine series tandwielen naar tekening of model. Alle denkbare vertandingen kunnen in onze tandwielenfabriek gemaakt worden, ook in een geharde en geslepen uitvoering. Geef uw wensen aan ons door en ontvang een oplossing op maat. Zijn wij binnenkort ook uw fabrikant op het gebied van tandwielen?

Wat voor tandwielen kunt u bij ons kopen?

Met jarenlange ervaring in het vak kunt u diverse tandwielen bij ons als fabrikant kopen. Indien gewenst leveren wij tandwielen met keurmerk en hanteren wij een maatvoering van moduul 0,6 tot daag ons uit! De kwaliteit bedraagt 3-2 volgens DIN 3962. De tandwielen die u bij ons kunt kopen zijn onder andere tandkransenrechte vertandingen en schuine vertandingen.

Hoe meten wij een tandwiel op de millimeter nauwkeurig?

De tandwielen die u bij ons als fabrikant koopt, moeten uiteraard op de millimeter nauwkeurig geproduceerd zijn. Machinefabriek Krimpen beschikt over een zeer moderne CNC machine, waarmee een tandwiel kan worden gemeten. Deze tandwielmeetmachine stelt ons in staat om:

  • Onze gefreesde en geslepen tandwielen te controleren.
  • Tandwielen die door anderen zijn gemaakt te controleren.
  • Tandwielen te beoordelen bij een revisie, moet er vervangen worden of niet?
  • De gegevens te achterhalen van tandwielen waar geen gegevens van bekend zijn.

De tandwielen die wij kunnen meten bedragen een maximale diameter van 1600mm, een maximale tandhoogte van 1000mm en een maximaal werkstukgewicht van 3500kg.

Advies op maat voordat u tandwielen gaat kopen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Als fabrikant geven we u graag meer informatie over onder meer ons aanbod en het meten van de tandwielen. Kom met ons in contact door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 180 599022.