Machinefabriek Krimpen is toeleverancier van machineonderdelen voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek. Wij produceren onderdelen voor zowel nieuwbouw en voeren revisies en reparaties uit. Wat voor machineonderdelen overweegt u om te kopen? Laat het ons weten en ontvang een passende oplossing.

Kies uit een breed aanbod aan machineonderdelen

Met jarenlange ervaring, een team van vakmannen en een eigen machinepark kunt u bij ons altijd de juiste machine onderdelen in korte tijd bij ons kopen. U kiest uit en gevarieerd aanbod, bestaande uit onder meer:

  • Omkeerassen
  • Bollagers
  • Deksels
  • Nestenschijven

Revisie en reparatie van verschillende onderdelen

Bij intensief gebruik van uw machines kan het voorkomen dat een onderdeel doe is aan vervanging. U kunt bij ons niet alleen machine onderdelen kopen, naast dat wij leverancier zijn voeren wij ook reparaties en revisies uit. Zelfs als u niet meer in het bezit bent van tekeningen. Wat voor onderdeel er ook vervangen dient te worden, wij kunnen oorspronkelijke aandrijving altijd volledig reconstrueren en herstellen.

Tandwielen zijn een van onze specialismen

Wij bieden als leverancier een breed aanbod aan machine onderdelen, maar u kunt bij ons nog veel meer inkopen. Tandwielen zijn namelijk een van onze specialismen, waardoor u bij ons ook uit een gevarieerd aanbod aan tandwielentandheugels en tandwielkasten kiest. Heeft u specifieke maten waar de producten aan moeten voldoen of vragen over een van onze producten? Neem in beide gevallen contact op met onze ervaren vakmannen.

Wanneer heeft u uw machineonderdelen nodig?

Wilt u nieuwe machine onderdelen kopen bij ons als leverancier, of laat u uw huidige onderdelen graag reviseren en repareren? Neem in beide gevallen contact met ons op en vul het online contactformulier in. Als u ons liever telefonisch contacteert, bereikt u ons door te bellen naar +31 180 599022.