Machinefabriek Krimpen kan professioneel alle mogelijke verspanende bewerkingen uitvoeren, zowel conventioneel als CNC. Wij hebben een allround machinepark waarin wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren en houden hierbij altijd rekening met uw wensen, zodat we samen tot de beste oplossing kunnen komen. Dat is de service van een erkende specialist.

Verspanende bewerkingen zoals metaal draaien en frezen

Bij Machinefabriek Krimpen kunt u terecht voor verspanende bewerkingen in iedere vorm. Wij kunnen bijvoorbeeld metaal draaien en frezen conventioneel uitvoeren, maar ook CNC. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende verspanende bewerkingen:

U kunt ook bij ons terecht voor boren, slijpen, steken en brootsen. Wij voeren deze werkzaamheden op dagelijkse basis uit, waardoor wij zeer ervaren zijn met het uitvoeren van deze verspanende bewerkingen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en weten precies hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn.

Talloze mogelijkheden op het gebied van productie

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om verschillende onderdelen te fabriceren, maar ook voor reparaties maken wij onderdelen op de millimeter nauwkeurig na. U kiest bij ons uit een gevarieerd aanbod aan tandwielen, tandwielkasten en machineonderdelen.

Verzekerd van kwaliteit met verspanende bewerkingen, zoals metaal draaien en frezen

Als u ons inschakelt voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen, zoals metaal draaien en frezen, bent u verzekerd van kwaliteit, ongeacht in welke vorm u de bewerkingen wilt laten uitvoeren. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden of ons bedrijf? Of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan snel contact op met Machinefabriek Krimpen via +31 180 599022. U kunt ook via deze weg een offerte aanvragen.