BEL NU: 0180-599022Bij Machinefabriek Krimpen vindt u de specialiteit voor kotteren en frezen. Wij bieden ook het juiste gereedschap voor deze werkzaamheden. Wij hebben de juiste expertise en ervaring in huis om deze werkzaamheden dagelijks uit te kunnen voeren met het best mogelijke resultaat. Bij ons staan kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel en wij houden altijd rekening met uw wensen, om zo gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

Conventioneel en CNC kotteren en frezen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om het CNC kotteren of frezen conventioneel of CNC uit te laten voeren. Wij hebben de juiste gereedschappen in huis om het CNC te kunnen uitvoeren. Wij hebben bijvoorbeeld niet alleen universele CNC frezen, maar ook vingerfrezen, tappen en gereedschap voor schuine kanten. Wij maken altijd eerst een tekening en kunnen deze met behulp van de nieuwste software omzetten naar een CNC programma.

Meer weten?

Wilt u meer weten over kotteren en frezen door Machinefabriek Krimpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons door even te bellen naar +31 180 599022 voor meer informatie over de mogelijkheden, productieplanning of prijzen.

U kunt ons ook inschakelen voor CNC draaien en spiebaan steken. Wij kunnen u ook bijstaan met boren, slijpen, steken en brootsen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw naam *

E-mailadres (required)

Onderwerp

Uw bericht *

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:
Moduul tandwiel – Planetaire tandwielkast – CNC verspanen Rotterdam