BEL NU: 0180-599022Zoekt u tandheugels voor alle soorten metaal? Dan bent u bij Machinefabriek Krimpen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Of u nu kleine hoeveelheden of grote hoeveelheden wilt bestellen bij ons, wij staan altijd voor u klaar. Door onze ervaring, expertise en flexibiliteit is bij ons alles mogelijk op het gebied van tandheugels.

Tandheugels voor diverse toepassingen

Onze tandheugels zijn geschikt voor verschillende toepassingen, echter, ze worden vooral gebruikt in stuurinrichtingen van auto’s en in ieder geval op plaatsen waar een draaiende beweging omgezet dient te worden in een lineaire verplaatsen. Zo kunnen ze in een lengterichting bewegen in plaats van in een cirkel zoals gebeurd bij tandwielen. U vindt ze bij ons vanaf moduul 1 tot “daag ons uit”.

Verschillende uitvoeringen

Of u nu tandheugels zoekt met normale of kleine tandbreedte zoekt, wij hebben ze in huis. We hebben ze ook in roestvast stalen variant, die rond of vierkant besteld kan worden, en zelfs rond geslepen uitvoeringen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan direct contact met ons opnemen via +31 180 599022 voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook hier een offerte aanvragen.

U vindt bij ons ook tandsegmenten en u kunt bij ons terecht voor heugel frezen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw naam *

E-mailadres (required)

Onderwerp

Uw bericht *

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:
Tandkrans – Kotteren frezen – Moduul tandwiel