BEL NU: 0180-599022Machinefabriek Krimpen heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waar u zeker een tandkrans vindt die aan uw wensen voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van tandwielen en andere aandrijfcomponenten. Door onze ervaring en expertise hebben wij een zeer breed assortiment opgebouwd waarin u verzekerd bent van kwaliteit. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van de producten en worden dan ook regelmatig bijgeschoold als er nieuwe kennis beschikbaar is.

Een tandkrans in verschillende maten

Als u bij ons een tandkrans wilt bestellen, kunt u deze in verschillende maten en uitvoeringen krijgen. In ons assortiment tandkransen vindt u zeker een product dat aan uw eisen voldoet. Als u advies wilt inwinnen over de kransen of over de toepassing, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Zo kunnen wij samen met u komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn immers pas tevreden als u dat ook bent.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze producten of over onze diensten? Of heeft u een vraag over de tandkransen in ons assortiment? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 180 599022 voor meer informatie over de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord!

U kunt bij ons ook terecht voor diverse tandwielen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw naam *

E-mailadres (required)

Onderwerp

Uw bericht *

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:
Kotteren frezen – Moduul tandwiel – Planetaire tandwielkast