Een spiebaanfrees is een van de middelen waarmee meervoudige spieverbindingen en splines volgens ISO, DIN, SAE en ASA worden vervaardigd. Naast het frezen kan Machinefabriek Krimpen een spiebaan ook steken. Benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem in dat geval vandaag nog contact op met een van onze medewerkers. Zijn wij binnenkort uw fabrikant op het gebied van spieverbindingen?

Spieverbindingen en splines met een spiebaanfrees of spiebaansteekmachine

Met behulp van ons uitgebreide machinepark kunnen wij een spiebaan steken en frezen. Hiermee creëren we als fabrikant eenvoudig verschillende spieverbinding en spline verbindingen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende machineonderdelen, waaronder deksels, nestenschijven en omkeerassen.

Jarenlang dé specialist op het gebied van tandwielen

Naast dat wij spiebaan steken en spieverbindingen realiseren, ontwikkelen wij als fabrikant ook alle denkbare vertandingen in onze fabriek. Dit betreft maatvoering van moduul 0,6 tot daag ons uit! Ook verzorgen wij het meten van tandwielen, wat uitermate geschikt is voor onder meer revisies. Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen realiseren? Neem in dat geval vandaag nog contact op met ons team van vakmannen.

Wij voeren las- en constructiewerk uit

Interesse in ons uitgebreide machinepark, waaronder een spiebaanfrees of het steken van spiebanen? Wellicht heeft u ook interesse in het las- en constructiewerk, die wij in alle voorkomende varianten voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan MIG en TIG lassen, CO2 lassen, elektrisch lassen, solderen, walsen, branden.

Plaats een bestelling of stel uw vragen telefonisch

Interesse in het laten steken van een spiebaan of een spiebaanfrees? Wilt u meer weten over spiebaanverbindingen die wij als fabrikant leveren? Of wenst u graag een bestelling tandwielen te plaatsen? Neem in alle gevallen contact met ons op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord via +31 180 599022.