verkoop@mfk.nl

+31180599022

This post is also available in: Nederlands Engels Duits

Machinefabriek krimpen

Specialist in hoogwaardige machineonderdelen

Machinefabriek Krimpen is een producent van hoogwaardige machineonderdelen en aandrijfcomponenten.

Zie brochure

Tandwielen zijn ons specialisme.

Loyd’s certificaat

VOORBEELDEN VAN SECTOREN WAARAAN WIJ LEVEREN

Specialist in hoogwaardige machineonderdelen

Heeft u op maat gemaakte machineonderdelen nodig voor uw bedrijf in de aandrijftechniek? Dan rekent u op de hoogwaardige onderdelen van Machinefabriek Krimpen. Wij produceren uiteenlopende onderdelen die variëren op het gebied van soort, formaat en bewerking. Het onderdeel dat u nodig heeft, kunnen wij dan ook zeker voor u op maat maken.

Keuze uit een breed scala aan bewerkingen

Voor een aandrijfoplossing op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse soorten tandwielen, tandwielkasten en tandheugels vormen slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers passen diverse bewerkingen toe, waardoor u een product ontvangt dat perfect op uw wensen aansluit. We voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

Waar u ons ook voor inschakelt, u ontvangt altijd maatwerk dat tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd is door onze ervaren medewerkers. Indien gewenst worden de onderdelen zelfs van een keurmerk voorzien. U bent hoe dan ook verzekerd van onderdelen van uitstekende kwaliteit.

Een oplossing op maat voor iedere toepassing

Wat voor onderdelen u ook nodig heeft, wij maken ze volledig op maat voor iedere toepassing. Van geharde of geslepen tandwielen tot spline- en spieverbindingen: u ontvangt altijd een oplossing die perfect aansluit op de toepassing die u voor ogen heeft. Neem gerust contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden door te spreken.