Naar een bedrijf waar u een wormwiel en wormassen kunt kopen hoeft u niet verder te zoeken. Machinefabriek Krimpen vervaardigt grote én kleine afnames met behulp van een eigen machinepark. U kiest bij ons uit wormassen en wormwielen met enkelgangige of meergangige worm. Naar welke variant gaat uw voorkeur uit? Geef uw wensen aan ons door en ontvang een oplossing op maat.

Een wormwiel, wormwieloverbrenging en wormassen in verschillende maten kopen

Met jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij diverse maten geproduceerd. Hierdoor is er ook voor uw wens een passende uitkomst. Naast standaardmaten leveren wij namelijk ook klant specifieke maten. Onze medewerkers luisteren graag naar de eisen die u stelt aan wormwielen, wormwieloverbrenging en wormassen die u wilt kopen.

Kies uit een ruim aanbod aan tandwielen

Een wormwiel is een van de vele soorten tandwielen die u bij ons kunt kopen. Het produceren van tandwielen is immers een van onze specialismen. U kiest namelijk ook uit bijvoorbeeld:

  • Tandkransen
  • Conische tandwielen
  • Rechte vertandingen

Laat ons revisies en reparaties aan uw tandwielkasten uitvoeren

Uw machines worden intensief gebruikt. Dan kan het zo zijn dat u na geringe tijd onderhoud uit wilt laten voeren. Daarom reviseren én repareren wij tandwielkasten. Niet meer in het bezit van een tekening? Ook in dat geval kunnen wij oorspronkelijke aandrijvingen volledig herstellen en reconstrueren.

Neem telefonisch contact op met ervaren vakmannen

Heeft u, voordat u wormassen, wormwielen of wormwieloverbrengingen bij ons wilt kopen, vragen? Heeft u specifieke maten die doorgevoerd moeten worden? Of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan onze ervaren vakmannen u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar +31 180 599022. Wij ondersteunen u graag bij het kopen van de juiste wormwielen, wormassen en wormwieloverbrengingen.