Las en constructiewerken laat u voor uw bedrijf graag over aan vakmannen met jarenlange ervaring. U wilt immers werk ontvangen van hoogstaande kwaliteit. Kies daarom voor Machinefabriek Krimpen. Wij voeren alle voorkomende las- en constructiewerken voor u uit. Hierbij kunt u denken aan MIG en TIG lassen, CO2 lassen, elektrisch lassen, solderen, walsen en branden.

Kies uit verschillende las- en constructiewerken

Machines laten lassen van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u van ons kunt verwachten. Zo kunt u onder meer het volgende laswerk door ons laten uitvoeren:

  • Keerwiel lasgereed
  • Trommel lassen
  • Kraanaandrijving wielkast
  • Keerwiel op as
  • Keerwiel bewerken

Revisies en reparaties zijn bij ons in goede handen

Nadat u machines door ons heeft laten lassen, is het natuurlijk belangrijk dat deze optimaal functioneren. Daarom voeren onze vakmannen graag revisies en reparaties voor u uit. Zowel met als zonder tekening reconstrueren en herstellen wij de oorspronkelijke aandrijving. Onze vakmannen voorzien u graag van een passend advies voor revisie of reparatie aan uw machine.

Een breed aanbod aan machineonderdelen naast het laten lassen van machines

Niet alleen kunt u laswerk door ons laten uitvoeren, wij voorzien u ook in een breed aanbod aan machineonderdelen. Van omkeerassen tot aan nestenschijven en van bollagers tot aan krukassen: de mogelijkheden zijn zeer divers. Heeft u een specifiek onderdeel in gedachten die u door ons wilt laten realiseren? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op en geef door wat voor laswerk u door ons wilt laten uitvoeren.

Het laswerk door ons laten uitvoeren?

Wilt u machines door ons laten lassen met bijpassende onderdelen? Laat het ons weten door te bellen naar +31 180 599022 of door het online contactformulier in te vullen. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen voordat we aan de slag gaan met las en constructiewerken.